Referenssit

"Olemme saaneet apua Domus Hoivapalveluista lasten- ja kodinhoidossa. Olemme olleet todella tyytyväisiä, koko perheen hyvinvointi on lisääntynyt. Domus Hoivapalvelut on hoitanut työnsä luotettavasti, joustavasti ja ammattitaitoisesti. Voin lämpimästi suositella Domusta kaikille lapsiperheille."

Hanna


"Nina Salo kävi päivittäin hoitamassa n. 100 vuotiasta liikuntakyvytöntä äitiäni, Kerttu Hokkaa, äitini viimeiset elinvuodet 1.1.2009 – 3.3.2011.

Nina Salo hoiti tehtäväänsä säännöllisesti, luotettavasti ja kiitettävällä ammattitaidolla. Hän osasi hoitaa ja kohdella sairasta vanhusta erittäin ystävällisesti ja rauhoittavasti. Saimme häneltä pätevää ja asiantuntevaa apua myös sairaanhoidollisissa kysymyksissä. 

Saatoin aina täysin luottavaisena jättää äitini Nina Salon hyvään hoitoon. Voinkin lämpimästi suositella häntä vanhustenhoitotehtäviin."  

Turussa, 15.3.2011
Ritva Molander, FM, Lehtori

"Arvoisa vastaanottaja,

Lausuntona anoppini Hilkka Ilona Knaapin hoitamisesta haluan esittaa seuraavaa:

Nina Salo on käynyt hoitamassa anoppiani Hilkka Ilona Knaapia Littoisissa toukokuun puolivälistä 2010 alkaen 3 kertaa päivassä. Hän on huolehtinut sovitusti, mutta myös oma-aloitteisesti kaikista perusasioista, jotka tekevät mahdolliseksi huonosti liikkuvan anoppini kotona asumisen. Salo kohtelee anoppiani rauhallisesti ja kunnioittavasti ja vastavuoroisesti anoppini tuntee olonsa turvalliseksi vakituisen hoitajan kanssa.

Olen hyvin tyytyväinen Ninan työhön. Tarpeen vaatiessa ja muutenkin olen yhteydessä Nina Saloon anoppiani koskevissa hoitoasioissa."

Kunnioittavasti,
Hilkka Knaapi
Farmaseutti, Espoo

"Nina Salo on hoitanut isääni Oiva Välimäkeä (synt. 1916) ja hänen kotiaan 20.10.2006 - 31.01.2010 välisenä aikana. Nina Salo on vastannut isän hoidosta ja kotitöistä täysin itsenäisesti ja ammattitaitoisesti. Me lapset olemme päivittäin käyneet tervehtimässä isäämme ja keskustelleet tarvittaessa asioista sekä hoitajan että isämme kanssa. Kaikki on toiminut loistavasti.

Salo on hoitanut tehtävänsä rehellisesti, vastuullisesti ja sydämellistä huolenpitoa osoittaen."

Turussa 4. päivänä elokuuta 2011

Eva Teräväinen, Oiva Välimäen tytär

Yhteydenottopyyntö